Vă prezentăm telefonul DECT Teleton Twist 346 twin

Teleton Twist 346 twin TELETON TWIST 346 TWIN este un telefon DECT cu: afisaj cu cristale lichide iluminat, agenda pentru 50 numere cu nume (10 litere, 25 cifre), redial, ajustarea volumului soneriei (9 nivele), blocarea soneriei, 9 melodii de apel, functie de preformare, afisarea duratei convorbirii, blocarea tastaturii, Flash, Pauza, Mute, Speaker, apel direct, posibilitate selectare limba.

Se poate realiza identificarea apelurilor, acest telefon fiind compatibil FSK / DTMF, suporta nume si numar (nume din agenda), afiseaza data si ora, si inregistreaza 30 de apeluri.

Baza prezinta buton cu functia Pager (prin care puteti apela receptorul de la baza in situatia in care l-ati ratacit prin casa), LED indicator (incarcare, utilizare), mod de formare ton puls si este montabila pe perete.

Raza de actiune a telefonului Twist 346 este de 300 m in camp deschis si este compatibil GAP (se pot adauga pana la 5 receptoare la aceeasi baza). Bateria are o autonomie de 4 zile in asteptare si 6 ore vorbire si consta in 2 acumulatori 1.2V 600mAh NiMH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *