Va prezentam RACK-urile APC NetShelter AR3100

RACK APC NetShelter AR3100Rack-urile APC AR3100 NetShelter SX 42U 600mm x 1070 mm sunt proiectate astfel incat in partea din spate se pot monta cate doua bare de alimentare (PDU) pe fiecare parte, fara a utiliza pentru acestea din inaltimea utila a rack-ului. Sunt compatibile cu toate tipurile de servere sau echipamente de retea fabricate de alti producatori (multi vendor compatibility).

Orice echipament care respecta standardul EIA-310-D se monteaza fara nici o problema. Usile fata si spate sunt perforate pentru a asigura circulatia corecta a aerului pentru ventilarea echipamentelor din interior. Usa fata este complet reversibila, adica este la alegerea beneficiarului din ce parte se va deschide aceasta. Usile fata si spate sunt prevazute cu incuietori pentru a limita accesul persoanelor neautorizate.

Panourile laterale sunt de asemenea prevazute cu incuietori si pentru usurinta manipularii sunt dimensionate la jumatate din inaltimea rack-ului (doua panouri pe o parte). Executia structurii de baza a rack-ului permite incarcarea cu o greutate statica de maxim 1364 kg, sau in cazul incarcarii dinamice maxim 1023 kg. Sunt prevazute cu roti pentru a facilita deplasarea, precum si cu picioare pentru fixare si asezare perfect orizontala dupa ce este pe locul final.

Se livreaza cu kit complet pentru impamantare pentru usi, panouri laterale si panoul de deasupra. Alte opt puncte de legatura sunt prevazute pe structura de baza pentru legarea la pamant. Se integreaza perfect cu alte echipamente APC cum ar fi UPS, echipamente de racire, tablou de distributie electrica, astfel incat sa se poata realiza un sistem complet pentru echipamente IT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *