Va prezentam GPS-ul Nippon NP 350

Prima data cand am auzit de acest produs mi-am zis “Ce?! Nippon produce si GPS-uri?”. Nu ne-am gandit ca o sa fie cine stie ce de capul lui. O cautare preliminara a produsului pe Google nu ne-a returnat nici macar o pagina despre produsul pe care urma sa il adaugam in oferta noastra asa ca am asteptat sa primim un exemplar pentru teste.

Ei bine, a venit si ziua de livrare si vreau sa spun din capul locului ca am ramas placut surprins de acest produs. Pe langa pretul destul de mic pe care il are (care a fost unul dintre principalele motive pentru care am fost neincrezator in acest dispozitiv) Nippon GPS NP-350 are un finisaj placut, display de 3.5 inch cu touchscreen si un stylus telescopic discret incorporat in carcasa dispozitivului.
Ca GPS, dispozitivul se comporta destul de bine fiind livrat impreuna cu majoritatea hartilor statelor din Europa de Est, inclusiv Romania. Hartile pot fi vizualizate in mod 3D si includ indicative utile precum benzinarii, obiective turistice, popasuri, ATM-uri, restaurante, magazine sau parcari.

Pe langa functia GPS, dispozitivul poate fi folosit ca un player multimedia fiind capabil sa redea muzica, imagini sau formate video. In plus are si functie Ebook.

De fapt, are o serie de functii foarte utile, dupa cum urmeaza:
• meniu intuitiv in limba romana;
• instructiuni vocale in limba romana;
• avetizare depasire viteza prestabilita;
• indica timpul si distanta de parcurs pana la destinatie;
• indica viteza de deplasare;
• in cazul in care ati grsit drumul, recalculeaza ruta automat, propunindu-va un drum optim in raport cu pozitia masinii;
• pozitionare cu pana la 10 sateliti;
• touch screen cu o sensibilitate ridicata si stilus pentru o navigare sigura si placuta prin meniuri;
• toate drumurile auto din Europa de Est, si harti detaliate ale capitalelor si principalelor orase.

Orice ar lipsi acestui dispozitiv, el recupereaza cu siguranta prin design si fiabilitate si este un GPS Entry Level care merita mult mai multa atentie decat ii este atribuita in prezent.

Mai multe detalii despre acest produs puteti gasi aici.

3 thoughts on “Va prezentam GPS-ul Nippon NP 350

  1. de unde as putea sa cumpar un stylus pentru acest model? tocmai l’am pierdut si nu mai exista magazin nippon in orasul meu- iasi.

    merci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *