Topul celor mai bune solutii de videoconferinta

Acest articol se adreseaza celor care sunt in cautarea unei solutii profesionale de videoconferinta.
Vom prezentam mai jos solutiile pe care le puteti gasi in piata din RO. Diferenta intre ele se situeaza la nivel de pret si servicii extra oferite.
1. Polycom – este lider in domeniu teleprezentei. Solutiile de vidoconferinta Polycom (RealPresence) extind puterea de colaborare si comunicare vizuala si o simplifica, astfel ca parteneri , clienti, colegi pot interactiona in timp real fara obstacole pe mobil, desktop, laptop sau alte diviece-uri care permit rulare de content video. Aceste solutii sunt gestionate de Platforma Polycom RealPresence – cea mai interoperabila si cuprinzatoare care permite un management performant, scalabilitate, fiabilitate, flexibilitate si securitate. HD Telepresence & Video Solutions de la Polycom – extinde puterea de colaborare si comunicare vizuala oriunde lucrati: la birou, acasa sau in deplasare. Polycom HD teleprezenta si solutiile video se bazeaza pe standarde deschise, astfel incat acestea sa se integreze usor si cu alte aplicatii.
Produse: Videoconferinta Polycom HDX 6000 View codec, Polycom HDX 6000 HD codec, Polycom HDX 7000-720.

2. LifeSize – LifeSize este un pionier in domeniu. Dorinta de a realiza conferinte video cu adevarat universala – a facut solutiile de videoconferinta LifeSize simple de cumparat, adoptat, sustinut si folosit. Oferind sisteme de conferinte video si aplicatii software, precum si o linie completa de infrastructura video, disponibile in locatii sau in cloud, LifeSize este dedicat colaborarii video universale. Cu LifeSize, clientii pot participa la apeluri video HD, live streaming, pot inregistra convorbirile, pot comunica video de pe dispozitive mobile, de pe orice rețea, toate la cel mai inalt nivel de calitate.
Produse: Videoconferinta LifeSize Icon Series, LifeSize 220 Series, LifeSize Passport, LifeSize Unity Series

3. Radvision – Radvision, o comanie din grupul Avaya (update – Scopia Desktop & Mobile Applications) este un important furnizor de conferinte video si tehnologii de teleprezenta prin retelele IP si fara fir. Ofera comunicatii vizuale care ajuta companiile sa colaboreze mai eficient, valorificand astfel timpul si resursele acestora.
Produse: Videoconferinta Radvision Scopia XT Meeting Center S55 – 1 Display, Videoconferinta Radvision Scopia XT Meeting Center D55 – 2 Displayuri, Pachet videoconferinta Radvision Scopia XT4200.

Polycom_RealPresence_Group_500

4. Panasonic – desi este foarte cunoscut in lumea telecomunicatiilor, Panasonic devine din ce in ce mai interesant si pe partea de solutii de teleprezenta.
Produse: Videoconferinta Panasonic VC600-enhanced-3D, Pachet videoconferinta Panasonic VC600-VD130, Pachet videoconferinta Panasonic VC600-enhanced.

5. Aver – este o companie recent lansata (2008). Ofera solutii de prezentare, educationale, de supravechere video si videoconferinta. Compania are o prezenta globala, cu sediul central in Taiwan.
Produse: Videoconferinta AVer HVC130, Videoconferinta AVer EVC130 – PT Camera, Videoconferinta AVer HVC330

Witten by etelecom.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *