Top 5 Telefoane Fixe Noi

Alcatel Temporis 10 Pro (Negru/Alb)

Telefoanele analogice fixe, Alcatel Temporis 10 Pro, disponibile pe culorile negru si alb reprezinta o solutie profesionala, eleganta si accesibila pentru afaceri mici, mijlocii si mari, dar nu numai. Datorita versatilitatii si aspectului profesional aceste telefoane pot fi montate cu cea mai mare incredere in camera de hotel, sali de sedinta, puncte de iesire din supermarket-uri, birouri, depozite etc. … .
Se pot amplasa pe birouri dar si pe, perete. Datorita unei chei de tip surub amplasate pe partea superioara a bazei, ofera o stabilitate deosebita cand telefonul este montat pe perete. Aceasta cheie trebuie rotita astfel incat sa fie pe pozitia WALL.
temporis white

temporis black

Ca facilitate de alerta apel, include semnalizare optica printr-un led, metoda eficienta in cazul in care telefonul este setat sa, sune incet. Are in dotare buton de redial, cu memorie pentru un numar, tasta flash pentru divertare.
Departamentul tehnic din cadrul firmei noastre a constata ca, la montarea acestui telefon pe perete ofera o stabilitate foarte mare a receptorului, testul implicit fiind pozitionare orizontala a acestuia.
Aceste telefoane reprezinta extensii a unor solutii avansate de telecomunicatii.

Gigaset DA210 (Negru/Alb)

Propunem telefonul fix analogic Gigaset DA210, ideal pentru solutii de telefonie office sau home. Montarea pe, perete asigura o gestionarea foarte buna a spatiului avand inclus si un cordon telefonic de aproximativ trei metri, asigurand spatiu pentru deplasarea de langa baza. Plasarea pe birou confera un design placut. Include functie de memorare a zece numere rapide plus tasta dedicata “redial”capabila de a memora ultimul numar apelat. Posibilitatea de a selecta soneria dorita, fiind disponibile trei, ca dotare suplimentara telefonul are volum in trepte.
da210 black
Cu acest telefon aveti posibilitatea de a va conecta la retea de telefonie publica sau una privata. Nu necesita alimentare, el conectandu-se pur si simplu doar prin firul telefonic din infrastructura existenta.
da210 white
Ca functii avansate avem compatibilitate cu formare puls sau ton (DTMF) si timp flash regrabil. Transferul apelurilor se realizeaza prin tasta FLASH.
Ideal pentru sali de sedinta, birouri, supermarket-uri, intreprinderi mici, mijlocii si mari. Aspectul sau profesional creeaza un sentiment de siguranta in mediu de afaceri.

PANASONIC KX TS520FX

ts520

Ideal pentru amplasarea pe birou, Panasonic KX TS520 este o solutie eficienta si eleganta la majoritatea cerintelor office. Constructia solida si design-ul unic va face din acest telefon o atractie pentru cine va sta langa biroul dumneavoastra. Potrivit, deasemenea pentru sali de sedinta. Tastele mari ofera precizie pentru momentele cand va grabiti sa tastati numerele de contact dorite.
Functiile care fac din acest telefon un “must have” la, locul de munca sunt urmatoarele: semnalizare optica prin led la primirea unui apel, tasta “redial” pentru accesarea usoara a ultimului numar apelat, trei taste pentru apelare rapida prin care aveti posibilitarea de a seta numere frecvent utilizate, reglajul de volum al soneriei este electronic in trepte si optiunea flash pentru transferul apelurilor.
Montarea pe, perete este un bonus la cele mentionate anterior.

MAXCOM KXT 809

Telefonul fix Maxcom KXT 809, este un dispozitiv interactiv, captivant prin design-ul sau modern care imbina toate functiile unui telefon de birou cu functiile unui telefon foarte usor de folosit datorita butoanelor mari si bine conturate, afisajul fiind unul prietenos.
maxcom809
Acest telefon este considerat si unul profesional datorita functiilor pe care le detine, functii care acopera orice nevoi, de la uz casnic pana la uz corporatist.
Afisarea calendarului pe display, timpul convorbirii si numarul apelantului, plus memorie pentru 25 de apeluri efectuate, 20 de apeluri nepreluate si 20 preluate face din acest telefon unealta ideala pentru gestionarea task-urilor la birou.
maxcom809 2
Tastele “memorie” pentru apelare rapida, 8 sonerii, 10 memorii accesibile prin combinatii de doua taste, functiile de reapelare si pauza, ajustarea contrastului afisajului, volum handsfree, alarma, modul de formare puls sau dtmf, acces coduri setare PABX, semnalizare optica la intrarea unui apel, agenda telefonica cu 80 de intrari (nume), flash reglabil si identitate apelant, fac din acest telefon o solutie profesionala pentru orice tip de aplicatie.

LG-ERICSSON LKA-220C

Telefon fix analogic, LG-Ericsson LKA 220c are toate caracteristicile unui telefon complex pentru aplicatii office dar este mai mult decat potrivit pentru aplicatii hoteliere. Dispune de un design conservator, fapt pentru care are o nota sobra inspirand profesionalism.
Afisajul permite vizualizarea apelantului, automat include si functia de citire a identitatii apelantului, volumul soneriei este reglabil in trepte, semnalizare optica la intrarea unui apel, tasta flash pentru redirectionare, 4 taste pentru apelare rapida, posibilitatea de a reda 80 de apeluri ratate.
Permite conectarea la sistemele telefonice produse de LG
Ca optiune de securitate, acest telefon permite parolare.

lka220c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *