Telefoanele KIN ONE si KIN TWO de la Microsoft

Se zvonea de mult timp ca Microsoft isi va lansa propriile telefoane. Asa numitul Project Pink a dus la crearea modelelor KIN ONE si KIN TWO. Sunt foarte curios cum vor fi primite de clienti. Au un design neconventional si le sunt destinate utilizatorilor de retele de socializare.
KIN ONE si KIN TWO sunt produse de Sharp. Ambele au sisteme de operare Windows Mobile. Microsoft nu a dezvaluit daca versiunea sistemului de operare este 6.5 sau 7. Ambele modele se lauda cu o interfata de utilizare usor de folosit, optimizata pentru utilizarea retelelor de socializare. Ecranul principal al telefoanelor foloseste widget-uri, care iti aduc noutatile de pe Facebook, Twitter si MySpace. Poti sa marchezi prietenii cei mai buni, iar telefonul iti va afisa update-urile acestora pe primele locuri, ca sa iti fie usor sa le vezi.
Telefoanele KIN stau conectate la Internet si uploadeaza pe serverele Microsoft continutul din ele. Acest serviciu se numeste KIN Studio si va contine pozele sau filmele pe care le faci cu telefonul. Acestea vor fi accesibile ulterior de pe orice alt calculatoru sau telefon, prin intermediul browserului. KIN Studio este si un serviciu de backup, salvand SMS-urile si contactele. Acest lucru te va ajuta sa le recuperezi daca iti perzi telefonul.
KIN ONE are o forma destul de ciudata, insa pare suficient de compact si are tastatura QWERTY slide. Camera foto are 8 megapixeli. Are ecran tactil de 2,6 inch, cu rezolutia de 320 x 240 pixeli. Vine cu 4 GB de memorie interna si suporta conectivitate WiFi si HSPA. Telefonul mai are GPS si radio FM.
KIN TWO seamana mai mult cu un smartphone obisnuit. Si acesta are tastatura QWERTY slide. Camera foto este de 8 megapixeli. Ecranul de 3,6 inch are 320 x 480 pixeli. Vine cu 8 GB de memorie, HSPA si WiFi. Nu lipsesc radioul FM si GPS-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *