Telefoane pentru seniori – Doro

In vreme ce majoritatea pasionatilor de tehnologie de top vor opta probabil pentru un smartphone, trebuie sa ne oprim din cand in cand si asupra unui low-end, avand in vedere ca majoritatea publicului doreste astfel de terminale. Un astfel de exemplu este si Doro PhoneEasy 331ph, telefonul ideal pentru batrani:

Doro PhoneEasy 331ph
Construit pentru a folosi un telefon cat mai simplu posibil, Doro PhoneEasy 331 dispune de butoane mari si clare pentru a putea efectua apeluri foarte simplu si usor.
In plus, telefonul marcii suedeze are 3 butoane pentru memorarea numerelor de telefon (one-touch button), indicator vizual pentru apeluri de intrare, volum ajustabil si HAC (Hearing Aid Compatibility).
Un alt model destinat varstnicilor, este Doro HearEasy 313CI:
Doro PhoneEasy 331ph

Display-ul generos, 4 butoane de memorie, speakerphone-ul, volumul ajustabil pe 3 nivele, CallerID, afisarea numelui apelantului din memoria agendei telefonice, volumul crescut al receptorului si semnalarea vizuala a unui apel de intrare intrunesc majoritatea conditiilor impuse chiar si de cei mai exigenti client.
Pentru persoanele cu o dexteritate nu tocmai dezvoltata, avand probleme cu auzul si cu memoria, Doro MemoryPlus 319i ph se potriveste perfect nevoilor acestora:
Doro PhoneEasy 331ph

Acest model este comfortabil, ergonomic, usor de folosit, iar volumul receptorului este amplificat pana la 35dB. Doro Secure 347:
Doro Care SecurePlus este un telefon user-friendly. Cu ajutorul dispozitivului remote Care SecurePlus, puteti sa raspundeti la telefon de la distant sau sa apelati numarul de urgent setat de dumneavoastra.
De asemenea, Care SecurePlus are un indicator vizual pentru a te atentiona atunci cand primesti un apel.Ofera posibilitatea de a modifica volumul receptorului, soneriei si a speaker-ului si detine functia Apel de Urgenta si functia Alerta SMS preinregistrata.
Doro PhoneEasy 331ph

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *