Sunteti la inceput? Va recomandam LG-Nortel Aria Soho!

LG Nortel Aria SohoLG-Nortel Aria Soho este o centrala telefonica foarte robusta cu un raport destul de bun intre dimensiune si facilitati oferite. Aceasta poate fi instalata cu foarte mare usurinta pe un perete iar designul destul de placut inlatura nevoia de a masca centrala in cazul in care nu se dispune de o camera dedicata echipamentelor electronice. Centrala poate fi la fel de bine montata intr-un rack prin intermediul unui kit de montare pus la dispozitie de catre producator.

Centrala ofera un numar destul de mare de interioare ce pot fi atasate acesteia, iar odata cu dezvoltarea placilor hibride s-a facut un progres important deoarece aceasta facilitate ofera posibiliatea montarii unui numar dublu de interioare pe numarul de porturi hibride existente, conexiunea realizandu-se prin intermediul unor splitere oferite la achizitia unei placi hibride.

Configuratia de baza porneste de la 3 porturi pentru linii telefonice publice (trunchiuri analogice) si un numar de 8 interioare, din care 7 sunt destinate aparatelor analogice si unul este digital. Portul digital a fost inclus in configuratie pentru a conecta o consola dedicata Aria Soho ce poate fi folosita atat pentru convorbiri cat si pentru configurarea centralei.

Configuratia de baza poate fi extinsa cu 8, 16 sau 24 interioare. Pentru depasirea acestui numar trebuie conectata o unitate de extensie suplimentara pe care puteti adauga inca alte 8, 16 sau 24 porturi deci puteti avea un total de 48 de interioare. Pentru liniile telefonice putem sa avem 3 sau 6 porturi la care mai pot fi adaugate inca 3 sau 6 trunchiuri deci se poate ajunge la un maxim total de 12 linii.

In concluzie, capacitatea maxima a unei centrale este compusa din baza ce detine 6 linii si 24 interioare plus o extensie ce detine la randul ei maxim 6 linii si inca 24 interioare adica un total de 12 linii cu 48 de interioare. In plus, in pachetul de baza mai este inclus si un CD cu ghidul si soft-ul de configurare.

Flexibilitatea acestei centrale o face ideala pentru afacerile mici si mijlocii care au perspective de dezvoltare pe termen scurt sau lung. Aria Soho se poate dovedi o investitie foarte buna pentru orice afacere aflata la inceput fiind capabila sa creasca odata cu firma si sa se adapteze usor la noi cerinte si la noi perspective de crestere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *