Sennheiser revolutioneaza conceptul de casti wireless!

Sennheiser MX W1MX W1 este primul sistem de casti wireless complet portabil al celor de la Sennheiser. Incluzand doua casti complet separate (stanga/dreapta), un transmitator si cutie cu dock pentru reincarcarea castilor in timp ce va aflati pe drum, MX W1 ofera o conexiune wireless digitala necomprimata prin care puteti asculta muzica la cel mai inalt standard de calitate si claritate a sunetului fara stresul provocat de fire.

Transmitatorul are capacitatea de a oferi semnal simultan pentru doua perechi de casti MX W1. Astfel creeaza posibilitatea ca doua persoane sa asculte muzica la acelasi player simultan!

Cutia in care se tin castile are rol si de incarcator portabil permitand utilizatorului sa efectueze pana la 3 reincarcari pentru a asculta muzica si in timpul in care acesta nu are acces la o alta sursa de curent.

MX W1 foloseste tehnologia de transmisie digitala fara fir de la Kleer Corporation, o tehnologie similara cu Bluetooth, care opereaza in zona 2,4 GHz dar este necompatibila cu aceasta. Aduce noi avantaje: transmisie necomprimata a sunetului, posibilitatea de-a avea mai multi receptori, consum de putere extrem de scazut si o miniaturizare, o imunitate marita la interferente si o latenta scazuta (perfecta pentru sunetul unui film).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *