Samsung i900 Omnia

Samsung i900 OmniaSamsung i900 Omnia are un aspect foarte elegant prin carcasa ultra slim de 12,5 mm foarte rezistenta si prin display-ul tactil de 3.2″ ce ocupa aproape in intregime partea frontala a aparatului.

Omnia incorporeaza un procesor de 624 MHz, o memorie de 8GB (+slot microSD) si ruleaza o versiune de  Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional modificata special pentru a scoate in evidenta performantele sale dar si pentru a pune in valoare inovatiile foarte utile cum ar fi accelerometrul sau cursorul de mouse controlat de catre un senzor optic.

Omnia este deasemenea ideal pentru a capta imagini foto sau video prin camera incorporata de 5MP (cu autofocus si flash). Imaginile pot fi apoi vizualizate direct pe monitorul dumneavoastra prin conectare wireless directa. Tot cu Samsung Omnia puteti realiza diverse documente cand sunteti pe drum si nu dispuneti de un PC. In plus, cu Omnia va puteti orienta prin GPS si puteti sa ascultati muzica sau sa vizionati filme cu orice set de casti pentru ca acest dispozitiv incorporeaza o mufa standard Jack de 3.5 mm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *