Reţea de date, de la priză la priză

DrayTek lanseaza pe piata Kitul DrayTek VigorPlug, un set de 2 adaptoare ce poate transforma reteaua electrica din casa / apartament / birou intr-o retea Ethernet.

Cum functioneaza? La fel ca DHP-301, omologul sau de la D-Link, DrayTek VigorPlug ofera posibilitatea ca prin simpla introducere a unui adaptor in oricare priza sa transformati toate celelalte prize din locuinta dvs. in potentiale conexiuni la reteaua locala. Fiecare adaptor dispune de conectori pentru priza si o mufa RJ-45 pentru a conecta cablul de retea. In timp ce un adaptor este conectat simultan la cablul dvs. de internet (sau la routerul dvs.) si la reteaua electrica, va puteti folosi de al doilea adaptor pentru a va conecta la internet calculatorul, laptopul sau oricare alt dispozitiv compatibil, in orice camera din caminul in care locuiti.

Aceasta solutie prezinta un avantaj deosebit celor care vor sa scape de firele insirate prin casa sau celor care vor sa isi asigure o conexiune rapida si sigura pentru toate incaperile locuintei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *