Noile produse Mustek multimedia – MP4 Playere

Asa cum am promis, revenim cu detalii despre noua gama de playere multimedia portabile de la Mustek.

Incepem cu modelul MC-1501AF, un produs din gama MP4 player ce dispune de o memorie 2GB si functie reportofon (inregistreaza in formate WAV, ACT si MP3) si radio FM. Mustek MC-1501AF are un display tip CSTN cu o diagonala de 1.5 inch si redare in 65 de mii de culori. Produsul este foarte fiabil pentru un MP4 Player, cu dimensiuni de numai 90 x 35 x 7.6 mm,  iar acumulatorii permit pana la 6 ore de ascultat muzica. Incluse in pachet sunt mai multe accesorii, precum: baterii, cablu USB, casti, CD cu driver si aplicatii.

Al doilea model de player MP4 se ridica la performante mai mari cu aspect si finisaje mai atragatoare, MC-1814AF are capacitate de 4 GB memorie, display TFT LCD de 1.8 inch si 26200 de culori dimensiuni de numai 78 x 41 x 8 mm. Acesta dispune si el de o gama larga de functii: reportofon, radio FM, playback (Normal, repeat one, repeat folder/all, random, intro, A-B replay), equalizer (Natural, jazz, classic, rock, pop, soft, DBB).

MC-1814AF suporta formatele AMV, MP3, WMA, JPEG si are icluse urmatoarele accesorii: baterii, cablu USB, casti si CD driver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *