Motorola ME 7050-3 – un DECT cu 3 receptoare

Motorola ME 7050-3
Motorola ME 7050-3 a devenit in ultima perioada unul din cele mai populare produse din oferta noastra de telefoane DECT, pachetul continand 3 receptoare cu o baza principala (pentru linia telefonica si pentru reincarcarea acumulatorilor receptorului) si 2 secundare (numai pentru reincarcare). Cu un design foarte elegant si display LCD cu fundal iluminat intr-o nuanta placuta de bleu azuriu, Motorola ME 7050-3 se dovedeste a fi nu numai un produs practic dar si foarte placut ca aspect. In plus, pachetul include 3 perechi a cate 2 acumulatori reincarcabili tip AAA pentru fiecare din cele 3 receptoare incluse.

Pe langa toate cele de mai sus, telefonul suporta functia caller ID fiind capabil sa memoreze ultimele 20 apeluri primite; permite inregistrarea a pana la 30 de numere cu nume; prezinta functia mute. Mai mult, fiecare receptor are mufa universala tip jack 2.5 mm pentru casti / handsfree.

Acumulatorii inclusi permit o autonomie de pana la 10 ore in convorbire si pana la 100 ore in standby. Astfel, Motorola ME 7050-3 se dovedeste o data in plus  ca fiind un accesoriu foarte util pentru caminul dvs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *