Motorola E8 ROKR, un telefon compact si elegant

Motorola E8 ROKRTelefonul mobil Motorola E8 ROKR  ofera o experienta placuta si unica atat prin calitatea convorbirilor cat si prin cea a muzicii redate. E8 ROKR dispune de functia Crystal Talk – o tehnologie inteligenta care ajuta la amplificarea conversatiilor si eliminarea zgomotului de pe fond.

Prin tehnologia avansata ModeShift de la Motorola, acest telefon cu banda Quad GPRS/EDGE trece, prin simpla apasare a unui buton, de la functiile specifice telefonului la cele specifice aplicatiei de redare muzicala sau la setul de functii specifice aparatului foto/video integrat.

Fata telefonului este un panou compact si elegant in acelasi timp. Tastele active virtuale reactioneaza prin vibratii cand utilizatorul le acceseaza si, mai departe, se imbina armonios cu ecranul TFT de 2 inci cu rezolutie de 320 x 240 pixeli.

E8 ROKR are o memorie de 2 GB care poate fi marita prin slotul microSD ceea ce ofera spatiu suficient de stocare pentru muzica, clipuri video si fotografii.

Motorola vine asadar pe piata cu un terminal GSM inedit atat prin design cat si prin functionalitate, un terminal pe care il recomandam tuturor ce se considera entuziasti ai muzicii si elegantei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *