Interfata GSM pentru sisteme telefonice digitale ISDN

Topex MobiLink ISDN 2 GSMMobiLink ISDN 2 GSM este o interfata avansata dezvoltata pentru a asigura conexiunea între sisteme de telefonie digitala ISDN si retele de telefonie mobila GSM. Aceasta interfata permite o legatura vocala directa între un trunchi digital ISDN BRI si una sau doua retele de telefonie mobila GSM.

Interfata MobiLink ISDN 2 GSM dispune de unul sau doua module GSM tri-band si porturi ISDN (NT+TE). Echipamentul poate fi folosit fie împreuna cu o centrala PABX ISDN fie împreuna cu un aparat telefonic ISDN. De asemenea, cu ajutorul unui adaptor terminal, poate fi folosita împreuna cu un telefon analogic, telefon public etc.

Functia principala a interfetei este modul de voce, în care aceasta se comporta ca o legatura bi-directionala între un ISDN BRI (doua canale de voce de 64 kbps) si una sau doua retele celulare GSM. Cu ajutorul functiei de rutare automata a centralei telefonice (PBX) la care este conectat MobiLink ISDN 2 GSM, orice apel spre o anumita retea mobila, initiat din centrala telefonica (PBX) catre un numar de mobil va fi efectuat direct prin reteaua GSM a acelui operator mobil. În acest fel apelurile fix-spre-mobil sunt transformate în apeluri mobil-mobil în cadrul aceleiasi retele, cu costuri substantial reduse.

Conectat la un calculator (PC), MobiLink ISDN 2 GSM permite transmiterea si receptia de mesaje scurte (SMS). Echipamentul are si o intrare de alarma, pentru a trimite mesaje în caz de alarma. Functiile de configurare la distanta includ configurare prin SMS si emiterea de mesaje de diagnostic.

One thought on “Interfata GSM pentru sisteme telefonice digitale ISDN

  1. Buna ziua !
    Caut o interfata GSM care sa suporte mai multe simuri .
    Daca nu aveti doresc o lista de preturi cu ce interfete gsm aveti pe stoc .
    Va mutumesc !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *