Etelecom.ro si CardAvantaj implementeaza plata in rate

Etelecom.ro, cel mai mare magazin virtual de telecomunicatii din Romania, a implementat plata in 2 RATE prin CardAvantaj.
“La mijlocul acestei luni am semnat cu Credit Europe Bank un parteneriat prin care toti clientii bancii detinatori de CardAvantaj pot opta pentru plata in doua rate a produselor comercializate pe platforma www.etelecom.ro. Oferta se adreseaza persoanelor fizice si vine in intampinarea acelora care doresc sa achizitioneze bunuri sau servicii in rate fara dobanda, cu bonus pentru fiecare tranzactie efectuata. Clientii pot achita prin CardAvantaj la sediul companiei (str. Fluierului  nr.23), urmand ca in viitor sa poata achita si online.”- sustine Andreea Stefanescu, E-tail Sales Manager.
‘Plata in doua rate pentru produsele achizitionate de pe platforma Etelecom.ro reprezinta un nou beneficiu pentru posesorii de CardAvantaj. Optiunea platii in rate prin CardAvantaj, pentru achizitia unui produs/serviciu din orice domeniu de interes, faciliteaza accesul consumatorului la bunurile dorite si reprezinta o solutie financiara la indemana”, declara Dl Omer Tetik, Prim-Vicepresedinte Credit Europe Bank.

Etelecom.ro, magazin virtual de telecomunicatii, proprietate a Grupului European Telecom, a fost lansat în decembrie 2006. Inca din primul trimestru al anului 2007, magazinul a cunoscut un succes deosebit, obtinand multiple nominalizari si premii, printre care mentionam locul intai la categoria telecomunicatii, Gala Premiilor eCommerce, 2007.

Despre European Telecom

EUROPEAN TELECOM este o companie specializata in implementarea proiectelor de telecomunicatii avansate si a retelelor convergente de date. Consultant si Integrator de solutii telecom pe piata locala, European Telecom a fost înfiintata in 2006 cu scopul de a-si concentra activitatile pe doua planuri: cel corporatist, oferind atat servicii, cat si echipamente de telecomunicatii companiilor , si e-commerce – punand la dispozitia sferei business o noua modalitate de a achizitiona produse din domeniu printr-un magazin virtual de profil – www.etelecom.ro. Misiunea companiei este de a oferi servicii complete la cele mai inalte standarde si produse de calitate din domeniul in care activeaza. Echipamentele din portofoliul European Telecom sunt produse de mari furnizori globali, lideri in segmentul telecomunicatiilor, iar serviciile European Telecom poarta garantia calitatii oferita de brandurile:

Alcatel-Lucent, Avaya, LG-Nortel,Panasonic, Siemens.

Credit Europe Bank este o institutie financiar bancara prezenta in Romania de peste 15 ani, care ofera produse si servicii clientilor persoane fizice, IMM-urilor si corporatiilor prin reteaua nationala de sucursale. In prezent, Credit Europe Bank are in portofoliu peste 330.000 de carduri de credit CardAvantaj, 156 de ATM-uri si peste 9.500 POS-uri instalate la comercianti.

Pentru detalii despre CardAvantaj va invitam sa accesati noul site www.cardavantaj.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *