Etelecom.ro iti schimba RABLA: partea a III-a

Etelecom.ro, cel mai mare magazin online de telecomunicaţii din Romania, anunţă lansarea părţii a treia a campaniei Etelecom îţi schimbă Rabla.

Campania prevede organizarea mai multor concursuri de-a lungul unui an şi are ca scop îmbunătăţirea comunicaţiei prin schimbarea echipamentelor vechi cu unele moderne de ultimă generaţie şi familiarizarea consumatorului cu noile tendinţe în materie de telefonie.

“Aşa cum am anunţat deja această campanie se va desfăşura pe întreg parcusul anului 2009 şi va cuprinde organizarea mai multor concursuri din aceeaşi serie: Etelecom îţi schimbă Rabla.
Ne bucuram ca internauţii au primit cu interes campania noastră şi ca unii din ei sunt chiar la a doua participare. Dorim să aducem cât mai multe bucurii acelor familii care isi dores cu adevarat să comunice uşor şi într-un mod plăcut cu cei dragi sau apropiaţi. Speram că şi Vlad şi Sorin, cei dintâi câştigători ai campaniei, au reuşit să exploateze la maxim posibilităţile pe care le oferă un telefon fix modern şi să îşi înlesnească comunicarea.» -susţine Andreea Chirciu, E-tail Sales Manager.

Etelecom.ro a lansat concursul în data de 07.07.2009, acesta se va desfăşura pe parcursul a trei săptămâni şi va avea ca premiu un telefon DECT de ultimă generaţie marca Motorola. Pentru a participa la concurs, internauţii sunt invitaţi să răspundă până în data de 28.07.2009, la întrebarea – de ce prefera sa utilizeze telefonul fix?

Etelecom.ro, platformă virtuală de telecomunicaţii, proprietate a Grupului European Telecom, a fost lansată în decembrie 2006. Încă din primul trimestru al anului 2007, magazinul a cunoscut un succes deosebit câştigând premiul întâi la categoria cea mai buna platformă de telecomunicaţii în cadrul evenimentului Gala Premiilor în E-commerce.

One thought on “Etelecom.ro iti schimba RABLA: partea a III-a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *