ETELECOM.RO IN CONCURS CU BENZI DESENATE

Etelecom.ro, cel mai mare magazin de telecomunicatii din Romania, a initiat la inceputul acestei luni un nou concurs de Sf. Valentin.

Participantii la concurs sunt invitati sa-l ajute pe Dan, personajul unei benzi desenate, sa gaseasc cadoul ideal de Sf.Valentin. Cea mai bună idee va fi premiată şi va deveni subiect de benzi desenate, iar câştigătorul îşi va regăsi numele în următorul episod, din 15.02.2008. Echipa etelecom.ro a adoptat un nou concept de marketing bazat pe crearea unui personaj imaginar, menit sa promoveze intr-un mod diferit si neobisnuit ideile si principiile sustinute de companie.

“Am ales benzile desenate pentru ca iti ofera posibilitati nelimitate  in ceea ce priveste imaginatia si creativitatea. Dan este unul dintre personajele create de noi, un tip simpatic, plin de viata, optimist, romantic si visator,  asa cum  credem noi ca sunt cei care interactioneaza cu domeniul nostru. Nu am uitat nici partea profesioala a acestui personaj, pentru ca tot ce se intampla in viata lui Dan face parte si din viata noastra. Este un excelelent om de vanzari, un angajat model, un om obisnuit fara prejudecati si complexe” – sustine Andreea Chirciu, Manager al European Telecom.

“Am hotarat in acest mod sa aducem o abordare mai prietenoasa domeniului telecom; despre care se stie ca este un domeniu mai pragmatic si pretentios. In  primul episod, Dan are misiunea de a gasi cadoul ideal pentru Sfantul Valentin, iar echipa etelecom.ro il sustine in aceste demers.”

Concursul se axeaza pe ideea de familiarizare cu noul concept de marketing si introducerea lui Dan in comunitatea  de prieteni ai magazinului etelecom.ro. Participantii trebuie sa trimita cea mai buna sugestie privind cadoul de Sfantul Valentin, postand un comentariu in cadrul concursului pana pe data de 14.02.2009.

“Conceptul apartine echipei noastre de creatie si avem convingerea ca va fi intampinat pozitiv nu numai de catre fanii Etelecom.ro, ci si de fanii benzilor desenate“ a mai adaugat  Andreea Chirciu – Manager al European Telecom.

Faceti un click aici pentru a vedea pagina concursului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *