Etelecom.ro – Consulta cel mai bun pret!

Etelecom.ro, magazinul virtual cu cea mai bogata oferta de produse de telecomunicatii, a initiat la inceputul acestei luni campania „Pretul Saptamanii”.

Avand in vedre ca suntem cel mai mare furnizor de produse de telecomunicatii de pe piata online, am hotarat sa folosim acest atu pentru promovarea celor mai bune produse din punct de vedere al raportului calitate/pret din acest domeniu. Am initiat campania „Pretul Saptamanii” cu scopul de a pune la dispozitia consumatorului in fiecare saptamana cel mai bun pret de pe piata la unul din produsele comercializate pe platforma etelecom.ro. Ma refer in mare parte la cele din domeniul in care activam noi si anume in telecomunicatii. Clientii nostri vor putea consulta pretul si produsul propus pentru saptmana in curs pe home page-ul de pe site-ul companiei, www.etelecom.ro”, sustine Andreea Chirciu, E-tail Sales Director.

Campania a incepe din luna decembrie si va continua pe intreg parcursul anului 2009. Oficialii companiei sunt optimisti in privinta rezultatelor campaniei, considerand acesta initiativa pozitiva avand in vedere apropierea Sarbatorilor de Iarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *