Etelecom premiază fidelitatea

Etelecom.ro, cel mai mare magazin virtual de telecomunicaţii, dedicat segmentului corporate, a anunţat săptămâna aceasta câştigătorul tombolei: ”Clientul anului 2007”. Cupa pentru această categorie a fost înmânată unei companii din Bucureşti.

Etelecom.ro, magazinul virtual cu cea mai bogată oferta telecom, a premiat fidelitatea clienţilor săi prin organizarea unei tombole la sfârşitul anului trecut, prin care a desemnat «Clientul anului 2007». Pe lângă premiul cel mare, oficialii companiei au acordat şi două premii pentru fidelitate. La tombola au participat toţi clienţii companiei care au realizat comenzi în decursul unui an calendaristic, pe site-ul firmei.
«Am luat decizia ca în fiecare an să răsplătim într-un mod elegant şi cu totul inedit loialitatea şi încrederea clientiilor noştri. Anul acesta pe lângă premiile tradiţionale am creat o nouă categorie «New Entry», dedicată în special primului client din luna decembrie care plasează o comandă pe magazinul virtual», precizează Andreea Chirciu, E-tail Manager.

«Suntem foarte mulţumiţi de rezultatele obtinute anul trecut şi suntem conştienţi că acest succes se datorează în mare parte celor care ne-au fost alături, celor care ne-au dăruit încrederea şi bunăvoinţa de a ne cunoaşte, celor care au apreciat eforturile şi ambiţia noastră de a fi cei mai buni, de a oferi produse şi servcii de cea mai înaltă calitate. Ne-am dorit să devenim primii în segmentul telecom şi am reuşit, ca dovadă este premiul întâi acordat la categoria telecomunicaţii în cadrul evenimentului «Gala Premiilor în E-commmerce 2007» câştigat de echipa noastră. Reuşita este rezultatul unui mod perseverent şi perspicace de a dezvolta o relaţie comercială impecabilă şi de a cuceri credibilitatea şi suportul clienţilor», adăugă Andreea Chirciu.

Oficialii companiei European Telecom, proprietarul platformei Etelecom.ro, au înmânat Cupă pentru «Clientul anului 2007» domnului Mihutoiu Cristian, Directorul General al companiei Editronic Internaţional din Bucureşti.Toţi clienţii premiaţi au primit ca premiu un voucher de fidelitate prin care vor beneficia de reduceri de preţ la toate cele peste 3000 de produse afişate pe platforma virtuală etelecom.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *