D-link DIR-685 Xtreme – un mix perfect

 router-ramaPlictisitoare, monotone, lipsite de stil si design. Asa s-ar descrie in cateva cuvinte majoritatea echipamentelor de retelistica existente pe piata. Din cauza acestor aspecte cele mai multe dintre ele stau ascunse, departe de ochii lumii in ciuda importantei lor. Tocmai de aceste aspecte negative a vrut sa scape producatorul taiwanez D-Link cand a creat routerul wireless D-Link DIR-685 Xtreme.

Plecand de la ideea obtinerii unui produs „all in one”, indiferent daca este folosit acasa sau la firma, cei de la D-Link au imbinat tehnologiile de stocare, transmitere si vizualizare a datelor intr-un pachet compact cu un design sic si atragator care nu va mai sta ascuns vederii.

Mai detaliat D-Link DIR-685 Xtreme indeplineste functia unui router wireless 802.11n de viteza mare cu un aspectul placut si prin faptul ca antenele nu mai sunt la vedere. Impreuna cu un sistem de stocare NAS (network atached storage) de maxim 1 TB incorporat si serverul UPnP® AV face din vizualizarea si stocarea datelor o joaca de copii, de asemenea acestea putand fi accesate din orice locatie datorita serverului FTP cu care Dir-685 este dotat. Practic echipamentul iti permite sa arati prietenilor din, sa zicem, Los Angeles pozele si filmele de la botezul copilului tau fara a fi nevoie sa mai iei dupa tine tot felul de medii de stocare (CD, DVD, stick). De asemnea serverul UPnP® AV transforma routerul DIR-685 Xtreme intr-un mediu de stocare pentru orice MediaPlayer conectat la retea inclusiv Playstation 3 si Xbox 360.

Cele 2 porturi USB cu care acesta este dotat, impreuna cu tehnologia „D-Link SharePort”, permit mai multor persoane din retea sa imparta orice fel de echipament din retea, inclusiv imprimante, scannere si hard disk-uri externe, prin tehnologia Wi-Fi 802.11n.
De asemenea DIR-685 foloseste tehnologia Green, pentru reducerea costurilor si pentru conservarea energiei.
Ca o ultima aditie, una pur estetica, producatorul taiwanez a inclus in pachet si o rama foto digitala cu un display LCD de 3.2”. Pentru ca managementul pozelor sa fie unul cat mai simplu si acesibil din orice locatie, cei de la D-Link au facut un parteneriat cu FrameChannel si au lansat portalul www.internetphotoframe.com.
Ca un cuvant final, nu pot decat sa il citez pe Daniel Kelly (directorul de marketing al celor de la D-Link): „Nu numai ca D-Link Dir-685 Xtreme ofera toate functiile unui Router/Echipament de stocare in retea (NAS)/Print Server/FTP Server, dar atrage si atentia oriunde este asezat, este economic din punct de vedere al consumului de energie si foarte sigur impotriva atacurilor informatice.”

written by Feno

httpvh://www.youtube.com/watch?v=N1tJ3KPsp0k

One thought on “D-link DIR-685 Xtreme – un mix perfect

  1. Interesant produs… si cred ca poate fi deosebit de util celor care au nevoie acces la unele fisiere cand nu sunt in fata calculatorului… sper sa nu fi inteles gresit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *