Centrala telefonica LG Aria Soho la cel mai bun pret de pe piata

aria 1
La cel mai bun pret de pe piata, cu o capacitate maxima de 12 trunchiuri analogice si 48 de interioare hibride, reprezinta solutia ideala pentru afaceri mici si mijlocii, de ce nu si pentru intreprinderi care necesita un numar de interioare apropriat de cel suportat de sistemul telefonic prezent in acest articol (solutii pensiuni, restaurant, magazine online, supermarket, hypermarket,). Numarul maxim de trunchiuri analogice si interioare se poate atinge prin achizitionarea unui cabinet de baza cu 6 trunchiuri analogice si 24 de interioare plus un cabinet de expansiune cu acelasi numar de trunchiuri si interioare.
Configuratia de baza, este formata dintr-un cabinet de baza dotat cu 3 trunchiuri analogice si 8 interioare din care 7 sunt hibride si 1 interior este dedicat telefonului consola care este digital (telefon proprietar sau secretariat).
aria 2

Aceasta configuratie are inclusa si posibilitatea de a seta mesaj de intampinare cu ramuri (mesaj automat la intrarea unui apel din exterior). Pentru a putea beneficia de functiile telefonului de secretariat sau consola este necesara achizitionarea acestuia, fiind compatibil doar cu centrala de fata.
aria 3

Compatibilitatea cu dispozitive GSM mareste posibilitatiile centralei, anume in locul trunchiurilor analogice fixe de la providerii de pe piata, acestea se pot transforma in trunchiuri de telefonie mobila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *