Cele mai ieftine telefoane rezistente si cu aspect placut

Cati dintre dumneavoastra ati dorit sa va schimbati vechiul telefon fix cu unul nou fara sa scoateti foarte mult din buzunar? Sunteti pus in dificultate cand observati ca, pe piata, telefoanele care se incadreaza in pretul pe care sunteti dispus sa il platiti au un aspect mai degraba de jucarii chinezesti, ieftine?

Imi propun sa va prezint pe scurt in cele ce urmeaza cateva din cele mai ieftine si in acelasi timp cele mai rezistente si aspectuoase telefoane fixe. Si ca sa fac un fel de top al telefoanelor ieftine si bune iata modelele pe care vi le recomand:

1. Pentru pretul extrem de mic, doar 22 lei, Nippon NP 1015
Ofera functia de speaker phone, carcasa aparatului ofera atat o rezistenta destul de mare la socuri mecanice cat si o ergonomie apreciabila. Este ideal pentru cei ce cauta, pe langa simplitate, ocazia de a putea purta o conversatie in timp ce au mainile ocupate.

2. Pentru pretul de 24 lei si aspectul oferit, amplasez pe locul doi Topcom Axiss 50.
Un lucru ce mi-a placut foarte mult la acest telefon, este aspectul  office creat de liniile sale simple, modul in care baza este proiectata pentru a nu iesi foarte mult in evidenta, reda un aer de eleganta. Pot spune ca acesta ar arata bine nu doar acasa, ci chiar si in birou.

3. Nippon NP 5101 Pret: 24 lei
Iata un telefon cu un aspect prietenos ideal de montat si in locuri mai putin obsinuite precum in bucatarie sau, de ce nu, chiar si in baie. Tastele sunt realizate din cauciuc facandu-l mult mai placut atingerii.
El poate fi amplasat cu usurinta pe perete pentru a nu va ocupa din spatiul util.

4. Teleton 75 M Pret: 28 lei
Acest aparat telefonic ofera 10 taste programabile pentru apelare rapida si 2 linii de intrare datorita carora nu este necesara instalarea unui spliter in cazul in care aveti nevoie sa conectati si un modem PC.

6 thoughts on “Cele mai ieftine telefoane rezistente si cu aspect placut

  1. Va servim cu cea mai mare placere! Tot ce trebuie sa faceti e sa plasati o comanda pe site si sa asteptati pana pe 5 ianuarie cand ne vom intoarce la birou. :)

  2. buna ziua ,as fi interesat de un telefon fix ,cu fir ,de perete ,pentru bucatarie ,am vazut aici la dv. ceva interesant dar vad ca ziceti ca nu mai sunt disponibile ,poate am noroc si le aveti acum ,m-ar interesa 1 telefon AXISS 50 SAU 1 NIPON NP 5101 ,daca le aveti as fi tare bucuros .Va multumesc ,cu respect.

  3. Buna seara,
    Vin cu o intrebare .Daca ne-ati putea servi cu vreo 35 de telefoane fixe pentru un hotel de 3 stele ce aveti cel mai ieftin ,doar pentru interioare vor fi folosite.Poate fi cat de mic.astept raspunsul d-voastra .Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *