Ai nevoie de o centrala telefonica? Noi o oferim gratis!

Unified_Communicationserf
Nevoia de comunicatii unificate, a devenit din ce in ce mai cautata datorita dezvoltarii rapide a societatii, implicit a dezvoltarii simtului de afaceri in general. Pentru a construi o afacere de succes singurul pilon de rezistenta de care ai nevoie este comunicarea unificata. Comunicarea unificata face referire la integrarea in timp real a serviciilor de voce si date. Gestionarea comunicarii este esentiala pentru a-ti atinge scopul referitor la cifra de afaceri. Aceasta gestionare iti poate oferi in timp cunoasterea propriilor limite si depasirea acestora.
Unified-Communications
Sistemele telefonice, iti asigura aceasta gestiune, de la cel mai rudimentar nivel pana la solutii avansate capabile de sute de apeluri simultane si un numar de ordinul miilor de interioare/agenti.
Impreuna cu noi, ve-ti avea in cel mai scurt timp, o solutie dedicata pentru cerintele dumneavoastra. In cazul in care nu aveti o infrastructura de telefonie si doriti acest lucru, impreuna vom ajunge la cea mai avantajoasa solutie pe termen scurt, mediu sau mare, decizia finala fiind a dumneavoastra. Solutiile aplicate de telefonie au cateva criterii care trebuie obligatoriu indeplinite. Pe baza acestor criterii se pot construi solutii potrivite pentru orice nevoi.
user posibility
Criteriul de baza care sta la conturarea unei solutii de telefonie este tipul trunchiului furnizat de providerul dumneavoastra. In functie de, trunchiul de telefonie (tipul de telefonie utilizat sau dorit de dumneavoastra), fie analogic, digital sau flux; numarul de interioare sau agenti dorit si functiile care le doriti pe centrala telefonica,se poate conturara o solutie. Daca aveti trunchi sau trunchiuri analogice, solutia compatibila este o centrala care sa suporte acest lucru (placa de extensie sau modul de trunchiuri analogice). Aceeasi teorie se aplica si la telefonia digitala sau VOIP (Voice Over IP).
Unele din functiile unei centrale telefonice sunt enumerate mai jos:

  • functii de secretariat
  • mesaje de intampinare
  • inregistrarea apelurilor
  • functii avansate de eficientizare si monitorizare a agentilor
  • utilizarea PC sau laptop pe post de interioare
  • interioare wireless

ns1000(1)
Solutiile avansate de telefonie sunt, solutiile VOIP (Voip Over IP). Din punct de vedere hardware sunt foarte potente, de fapt aceasta fiind si diferenta dintre tipurile de centrale telefonice mentionate, aceasta fiind una construnctiva.
Panasonic NS1000 este un exemplu perfect de astfel de sistem telefonic.

Solutii de comunicatii unificate, la cheie, incepand cu doar 2,5 euro/port/luna

2 thoughts on “Ai nevoie de o centrala telefonica? Noi o oferim gratis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *