Succesul garantat al Smart-TV-ului – inovatia!!!

smarttv

Pana in acest moment, televizorul a beneficiat de aplicatii limitate, precum vizionarea programelor tv prin cablu si a dvd-urilor. Recent au aparut Smart TV-urile, care ofera utilizatorilor o gama mult mai variata de servicii. Ce ofera in plus in Smart TV? Care sunt avantajele acestora fata de televizoarele obisnuite? Tehnologia 3D, Internet, posibilitatea conectarii unui memory stick sau a unui hard-disk, sunt cateva din facilitatile oferite de Smart TV-uri.

Avantaje:

Navigare PC: Conectand televizorul la o retea la domiciliu, puteti reda fotografii, muzica si clipuri video de pe calculator sau de pe dispozitive de stocare. Dupa instalarea retelei pe televizor, puteti gasi si reda fisierele de pe PC pe ecranul televizorului.

Net TV:  Conectand televizorul la o retea la domiciliu cu o conexiune la Internet, puteti conecta televizorul la Net TV. Aceasta aplicatie ofera servicii de Internet si site-uri Web personalizate pentru televizorul dumneavoastra.

Wi-fi Media Connect: Cu aceasta aplicatie aveti posibilitatea de a reda (proiecta) wireless ecranul PC-ului pe ecranul televizorului.

Tehnologia 3D: Pe aceste Smart TV-uri a fost introdusa aceasta tehnologie, astfel incat utilizatorul sa urmareasca din propria locuinta filmele atat de solicitate, din cauza efectelor si realismului lor. Imaginea este imbunatatita si de ecranul televizorului cu sistem LED.

De ce aveti nevoie?

Pentru a conecta televizorul la o retea la domiciliu si la Internet, aveti nevoie de un router la reteaua de la domiciliu, conectat la serverul DHCP.

 smarttv3

Daca utilizati o conexiune cu cablu la router, aveti nevoie de un cablu de retea (Ethernet).

Smart TV-urile sunt compatibile cu o gama variata a sistemelor de operare ale PC-ului dumneavoastra: Microsoft Windows 7, Vista, XP, Intel MAC OSX sau LINUX.

    

 

                       

One thought on “Succesul garantat al Smart-TV-ului – inovatia!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *