Remedierea problemei mesajului – Inregistrare – de pe ecranul telefonului Gigaset

Multi utilizatori de telefoane Dect Gigaset se lovesc de o problema destul de comuna pentru aceste telefoane. Aceasta problema se manifesta prin aparitia mesajului “Inregistrare“ pe display-ul telefonului. Acest mesaj apare in principal din doua mari cauze. O prima cauza posibila este decuplarea alimentatorului din spatele bazei. Cu toate ca pare atasat, se intampla sa nu faca un contact perfect.
O alta posibila cauza este neasignarea receptoarelor noi la baza ( setate in frecventa). Pentru a seta telefoanele in frecventa va rugam sa parcurgeti urmatorii pasi:
1. Intrare in meniul receptor : Meniu/ Setare/Setare HS /Register / Pin 0000.
2. Se pune receptorul in baza dupa ce apare din nou mesajul Register.
3. Se tine apasat butonul bazei pana dispare mesajul (dureaza aprox. 1min).

Asta-i tot, bafta!!!

7 thoughts on “Remedierea problemei mesajului – Inregistrare – de pe ecranul telefonului Gigaset

  1. Bravo! Acum imi merge telefonul Siemens Gigaset AL140. Intram in Meniu, Setari, Receptor, Inregistrare Receptor, tastam PIN 0000, atasam receptorul la baza, apoi tinem apasat butonul de localizare de pe baza, e un singur buton pana face un fel de sunet.

  2. Am un telefon dect Panasonik KX-TG1311 si am o problema cu el. Cand se opreste curentul electric se reseteaza, nu tine minte data si trebuie mereu sa il setez ca sa pot vorbi la el sau sa primesc.
    Daca ma puteti ajuta cu setarile, deoarece nu ii dau de cap. Am adus alt telefon si nu se intampla acelasi lucru.

  3. @lilika – incercati sa verificati daca telefonul are baterii. Majoritatea telefoanelor cu afisaj au baterii special pentru astfel de cazuri.

  4. Buna ziua ! As dori sa stiu daca exista un service care sa se ocupe de repunerea in functiune a unui tel. SIEMENS GIGASET AL 140 pt. ca nu reusesc.I-am schimbat bateria, am urmat pasii descrisi mai sus, am tastat si pinul dar tot nu are ton ! Multumesc !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *