Probabil cel mai bun preţ pentru D-Link DNS-323

Vanzarile si Feedback-ul primit de la clienti in legatura cu DNS-323 ne-au motivat in aceasta perioada sa comandam un numar mai mare ca de obicei de asemenea unitati de stocare. Desigur, comanda mai mare a insemnat automat si un discount, discount pe care l-am transfotmat integral intr-o reducere de pret astfel ca am ajuns sa avem probabil cel mai mic pret de pe piata online de la noi.  Spunem “probabil” pentru ca nu putem sti niciodata pe cine-stie-ce magazin online obscur ar putea aparea acest produs la cine-stie-ce pret …

Dar ce este acest produs? D-Link DNS-323 este o solutie de stocare pentru retea, un Network Storage Enclosure (Network Attached Storage) dotat cu doua bay-uri de 3.5″ si interfata SATA ce va permite sa introduceti 2 Hard Disk-uri fie pentru back-up, fie pentru sharing sau pur si simplu pentru extinderea capacitatii de stocare a utilizatorilor retelei dvs. interne.

Odata conectat la retea, dispozitivul se comporta ca un server FTP ce va permite accesarea fisierelor stocate de la orice calculator conectat la internet, folosind un client FTP. DNS-323 poate fi configurat astfel incat accesul FTP sa fie protejat prin username si parola si va permite crearea mai multor utilizatori (sau grupuri de utilizatori) cu diferite permisiuni setate pentru fiecare utilizator (sau grup) in parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *