Panasonic Toughbook CF-C1 – usor, convertibil, ranforsat

panasonicPanasonic anunta noul model Toughbook CF-C1, cel mai usor laptop convertibil si ranforsat, dedicat utilizarii in mediul business. Modelul cu o greutate de numai 1,47 kg poate fi operat atat in mod clasic, cat si ca tablet PC. Toughbook CF-C1 a fost conceput in special pentru cei ce au nevoie de mobilitate maxima in activitatea de zi cu zi, precum lucratorii din domeniul sanatatii, al cercetarii de piata, precum si pentru cei care au nevoie de flexibilitate in introducerea informatiilor.
Laptopul dispune de o curea ergonomica ce permite utilizatorului sa introduca date cu o singura mana, dar si de un ecran tip Multi-Touch + Digitizer sau Multi-Touch Resistive, in functie de configuratie, ce poate fi folosit chiar si cu manusi.
Modelul CF-C1 este diferit de alte modele Toughbook datorita faptului ca poate fi utilizat si ca tableta, fara a exista pericolul de a fi deteriorat, si aceasta deoarece laptopul este echipat cu o balama cu prindere in trei puncte ce rigidizeaza ecranul atunci cand utilizatorul introduce date in modul Tablet PC.
Panasonic a proiectat special pentru acest model balamaua cu prindere tripla, astfel incat produsul final sa fie robust, fara a fi nevoie de ranforsari suplimentare care ar fi condus la cresterea in greutate a laptopului.
CF-C1 ofera totodata o autonomie de lucru de pana la 10 ore, gratie bateriei duale interschimbabile.
Bateria duala interschimbabila si cureaua ergonomica
Noul Panasonic Toughbook CF-C1 se potriveste perfect acelor persoane care lucreaza in acelasi timp la mai multe proiecte si a caror activitate se desfasoara in mare parte pe teren, cu posibilitati limitate de a reincarca laptopul.
Bateria duala interschimbabila permite utilizatorilor sa schimbe un modul component cu al doilea, in timp ce laptopul se afla in functiune. Un indicator de baterie anunta utilizatorul in timp real care este nivelul de energie stocata in baterie, chiar si atuci cand laptopul este oprit. Cu o singura baterie cu 4 celule instalata, unitatea este extrem de usoara, ajungand la numai 1,47 kg (1,69 kg daca se foloseste bateria duala) si poate fi foarte usor manevrata gratie curelei ergonomice ce permite folosirea unei singure maini pentru introducerea datelor, in timp ce cealalta tine laptopul.
CF-C1 este astfel ideal pentru a inregistra informatii in medii in care este mai dificil sa asezi unitatea pe un suport si sa tastezi datele. Spre exemplu, laptopul este extrem de util operatorilor de la firmele de cercetare de piata care trebuie sa efectueze sondaje in magazine ori pe strada, dar si asistentelor medicale ce strang informatii langa patul pacientilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *