Nou de la Western Digital: capacitate de stocare de 2 Terra!

HDD 2TB Caviar GreenPowerNoul Hard disk de 2TB Caviar GreenPower de la Western Digital reuseste sa atinga noi performante in ceea ce priveste consum vs performanta, acest lucru fiind realizat printr-o serie de inovatii tehnice care vin in beneficiul atat utilizatorului cat si al dispozitivului in sine.

Tehnologia Stable Trac este utilizata pentru reducerea vibratiilor degajate de componentele aflate in miscare, atat a motorului electric cat si a platanelor, deci calculatorul dumneavoastra va fi scutit de inca un sunet deranjant.

Din eliminarea contactului intre capetele de scriere si platane rezulta silentiozitate si o prelungire considerata a duratei de viata a acestuia. De acum nu va veti mai face griji in privinta punerii sau scoaterii din functiune la intervale scurte de timp ori la transportarea acestuia.

In plus, dispozitivul isi realizeaza singur calculul energiei necesare fiecarei actiuni, fara a interveni asupra ratei de transfer de date.

Toate aceste facilitati, impreuna cu o arhitectura mecanica solida ce elimina orice supraincalzire, au dus la miscorarea nivelului de zgomot intre 25dBA si 29dBA, si un consum energetic redus cu pana la 40%.

Faceti un click aici pentru mai multe detalii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *