Is it a table? a desk?…No! It’s a computer!

Fi-ti atenti, fratilor, ce au reusit sa faca cei de la firma Popular Mechanics. La prima vedere pare a fi o masuta feng-shui, un scaun, un monitor si o pereche de boxe, ei bine mai includeti si un calculator printre toate astea ca sa fie lista completa, pentru ca pasionatii de la  Popular Mechanics au strecurat in masuta cam 2 litri de lichid de racire, doua HDD de 300GB, o placa video GeForce GTX 280 GPU, un Sony Blu-ray, vreo 4 GB memorie RAM toate acestea ruland pe o platforma Intel cu un procesor de 3GHz Core 2 Quad si 7 ventiloatoare pentru a tine temeperatura sub control.
O sa ziceti ca este o risipa de bani si probabil aveti dreptate, dar judecand din perspectiva celor pasionati, eu il vad ca pe o imbinare armonioasa a doua lucruri indispensabile intr-o casa a secolului XXI. Acest “workstation” (pe romaneste birou) este probabil cea mai reusita imbinare intre performanta si stil din cate am vazut pana acum.

computer
Facem o comparare cu un produs similar de data aceasta de la un alt producator VisionOne si constatam urmatoarelel:
computer
Dupa cum vedeti produsul celor de la VisionOne este facut sa atraga atentia prin dimensiunile generoase si printr-o complexitate haotica. Aici se pierde toata armonia, tot feng-shuiul, tot ce tine de design, de frumusete, de imbinare a elementelor si culorilor. Cadrul metalic aduce aminte de un scaun dintr-un cabinet stomatologic sau de un aparat de la o sala de forta. Inchipuiti-va cat de ridicol ar arata acest birou intr-o camera. Probabil locul cel mai indicat de amaplasare ar fi in pivnita undeva langa stepper, bicicleta medicala si gantere. Atuul celor de la VisionOne, unul cu care se lauda de altfel, este scaunul din piele, ergonomic, marca Porsche reglabil electric fata-spate si vertical.Corect! ce ai putea sa iti doresti mai mult de la un birou decat sa ai un scaun Porsche, nenumarate mouse paduri, pe care probabil sa iti pui sticla de Pepsi si chipsurile crocante, pentru ca alta intrebuintare nu vad la ele, si toate astea imbinate “armonios”, prin sudura, de un cadru metalic inspirat probabil dintr-o sala de fitness sau dintr-o reclama Colgate. Sunt sigur ca cineva o sa zica ca produsul celor de la VisionOne este un obiect care defineste masculinitatea, agresivitatea! Da, probabil daca iti plac lucrurile excentrice sau te numesti Arnold Schwarzenegger!Chiar sunt curios, care dintre cele doua produse le-ati cumpara?
a) produsul celor de Popular Mechanics
b) produsul celor de la VisionOne

probabil un Gamer inrait le-ar prefera pe ambele 😉 ?

Si acum cum ar zice Arnold: “Hasta la vista!” si voi reveni cu alte articole.

written by Feno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *