Etelecom.ro iti schimba RABLA: partea a IV-a

Etelecom.ro anunta lansarea partii a patra a campaniei Etelecom îţi schimbă Rabla.

Campania prevede organizarea mai multor concursuri de-a lungul unui an si are ca scop imbunatatirea comunicatiei prin schimbarea echipamentelor vechi cu unele moderne de ultima generatie si familiarizarea consumatorului cu noile tendinte in materie de telefonie.

«Dupa cum bine stiti campania Etelecom iti schimba Rabla continua pe intreaga durata a anului 2009. Suntem deja la a IV-a editie din seria Intra la Reformat, si ne bucuram de apreciarea publicului pentru concursurile organizate. Primim foarte multe mailuri si in afara concursului si tinem sa multumim pe aceasta cale tuturor internautilor pentru interesul acordat campaniei noastre si pentru suportul acordat. Apreiciem spirtul lor de competivitate, ingeniozitatea si creativitatea.»-susţine Andreea Chirciu, E-tail Sales Manager.

Etelecom.ro a lansat a parte a IV-a a concursului în data de 20.08.2009 acesta se va desfăşura pe parcursul a trei săptămâni şi va avea ca premiu un telefon dect General Electric. Pentru a participa la aceast concurs internautii sunt rugati sa transmita pe mail-il concursului raspunsul la intrebarea: Cum credeti ca va arata un telefon fix in 2040- ce functii credeti ca va avea?, pana in data de 15.09.2009, mai multe detalii puteti gasi pe site-ul www.etelecom.ro/concurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *