Dell a lansat noul model Latitude 13

Noul Dell Latitude 13 este un laptopul elegant, ultrasubtire care ofera productivitate zilnica utilizatorilor si versatilitate profesionala departamentului IT – toate acestea fără sa va depaşeasca bugetul.

Designul pe care vi-l doriti: carcasa extrem de subtire, din aluminiu, si procesoarele Intel® cu un consum redus de energie va permit sa calatoriti usor si sa lucrati cu stil.
Productivitatea de care aveţi nevoie: tastatura de dimensiune standard, afişajul WLED generos, de 13,3 inchi, şi cele mai recente opţiuni wireless1 pentru a va mentine productivitatea in timpul deplasarilor.

Versatilitatea de care au nevoie intreprinderile: pregatit pentru virtualizare, cu oferte complete de securitate si administrare, pentru a simplifica activitatile IT.

Mobilitate usoara: cu o greutate incepand de la 1,52 kg, laptopul Latitude 13 ofera experienta specifica unui laptop de dimensiune standard, fara sa fie o povara.

Aspect ultrasubţire: cu o grosime incepand de la 16,5 mm, laptopul Latitude 13 beneficiaza de acelasi profil subtire atat in gentile de transport, cat si in spatiile de lucru.

Mai multa putere, mai putine griji: procesoarele Intel® cu tensiune ultrajoasa va ajuta sa uniformizati eficienta energetica si sa conferiti mai multa putere activitatilor de zi cu zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *