Acer Aspire Switch 10, travel and work companion

Acest GIGANT in devenire inglobeaza utilitatea si interactivitatea unei tablete cu performanta si stabilitatea unui notebook. Display-ul Full HD, fabricat din sticla Gorilla Glass 3, pe langa rezistenta la zgarieturi, reda o imagine curata, bine conturata oferind in acelasi timp culori spectaculase.
AspireSwitch10-Fendi2_WOW_benefit_image_6
Eficienta acestui display este testata, Corning Gorilla Glass 3 fiind cea mai noua tehnologie dezvoltata, preluata de toti marii producatori de device-uri multimedia.
AspireSwitch10-Fendi2_WOW_benefit_image_7
Grad ridicat de flexibilitate, permite detasarea display-ului pentru a putea beneficia de o tableta care, din punct de vedere estetic intoarce priviri.
AspireSwitch10-Fendi2_WOW_benefit_image_1
AspireSwitch10-Fendi2_WOW_benefit_image_4
Acest dispozitiv face parte din categoria dispozitivelor premium, cel mai aparent motiv fiind aluminiul polisat cu, care este acoperit. Acest material confera oricarui dispozitiv o nota eleganta.
Daca desig-ul este unul deosebit, atunci avem de-a face cu niste caracteristi care fac din acest dispozitiv un adevarat pionier al tehnologiei.

Procesorul Intel Atom Quad Core cu o frecventa pe nucleu de 1333 MHz si memoria ram de 2Gb DD3 ii confera acestui “Tableta-PC” viteza de care are nevoie sa egaleze felul cum arata. Memoria interna de 64 Gb + 500 Gb iti va permite sa stochezi toate documentele de la serviciu plus pozele si filmarile din vacanta. Greutatea redusa si bateria de 5700 mA il face in acelasi timp camaradul ideal cand vrei sa calatoresti. Autonomia bateriei la o utilizare normala este de 6 h.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *