Bratara Pokemon GO Plus

Pokemon GO Plus este un accesoriu tip bratara care se foloseste cu jocul Pokemon GO care poate fi descarcat pe orice smartphone.

Pokémon GO Plus poate fi folosit cu orice telefon compatibil care are instalat aplicatia Pokémon GO. Dupa ce Pokémon GO Plus este sincronizat via Bluetooth si procesul de instalare este finalizat, jucatorii vor intalni si vor prinde Pokémoni ca niciodata pana acum. Atunci cand sunt sub aria de acoperire, atat telefonul cat si accesoriul Pokémon GO Plus vibreza in momentul in care un Pokémon este in apropiere. Insa, cu Pokémon GO Plus doar trebuie sa apesi un buton pentru a prinde Pokémon-ul, fara a te mai uita la telefon.

Utilizatorii Pokémon GO intalnesc si locuri precum PokéStops, acolo unde pot colecta Poké Balls, Berries si Pokémon Eggs. Astfel, cu Pokémon GO Plus le poti colecta pe toate, usor, doar apasand pe buton, fara a te mai uita la telefon.
pokemon go

Pentru cele mai indraznete aventuri de la Motorola!

Motorola se reinventeaza cu un nou tip de statii de emisie receptie TLKR T92 H2O , IP67,plutitoare, rezistente la apa, construcție robustă raza de de până la 10 km, buton luminos care se activeaza automat cand statie se afla in apa pentru o gasire usoara. Se incarca prin USB sau la masina. Se livrează cu baterii reîncărcabile ,încărcător auto USB, clipuri cu bandă metalică cu fluier încorporat pentru atentionarea pericolului și un toc de purtare grea, T92 H2O are tot ce ai nevoie pentru a rămâne conectat în timpul aventurile tale cele mai îndrăznețe!


Apple lansează iPhone SE. Il vom gasi din Aprilie si in Romania?

Desi informatiile sunt putine se pare ca Iphone SE va avea o dimensiune mai mică fata de cele deja existente pe piata, acesta nu va fi mai ieftin datorita acestui aspect. Noul iPhone de 4 inchi va fi în principiu o combinaţie între iPhone 6 şi 6S, dar cu aspectul de iPhone 5.Odată cu acesta lansarea de iPhone SE, Apple va face o prezentare de accesorii respectiv un iPad Pro mai mic şi noi curele pentru Apple Watch.Mai sunt cateva zile pana la lansare deci e posibil sa avem surprize din partea Apple!


309bb9b78a3592ad20034c65db28165c

Etelecom – unic reseller al produselor AxTel in Romania

Etelecom.ro a devenit incepand cu a doua jumatate a anului 2015 unic reseller al produselor Axtel, producator de casti si solutii de comunicatii profesionale. Astfel prin largirea portofoliului de furnizori etelecom ramane solutia numarul 1 in materie de telecomunicatii deservind o paleta complexa de produse profesionale si servicii pentru clientii din portofoliu.

AxTel HeadsetsPrezent in piata ca si distribuitor de solutii de comunicatii inca din anul 2003, AxTel este producator de origine poloneza care ofera partenerilor sai solutii profesionale de o calitate superioara. In portofoliul de activitate si distributie AxTel se regasesc, solutii call center, sisteme de videoconferinta si audio-conferinta, produse apreciate atat de parteneri cat si de clientii din intreaga lume. In Romania AxTel este reprezentat de etelecom, unic reseller.

In urma testelor efectuate pe o parte dintre produsele prezente in portofoliul AxTel, etelecom confirma calitatea produselor si pune la dispozitie atat clientilor deja existenti cat si celor noi o gama larga de produse marca AxTel, recomandandu-le cu incredere ca si solutii profesionale viabile in materie de telecomunicatii.

Axtel Headsets - the new generation of professional headsets 2015-12-30 09-58-08

Solutii de inregistrare apeluri, la indemana tuturor!

Cautati un dispozitiv de inregistrare a apelurilor intrate pe trunchiurile dumneavoastra de telefonie? Noi va putem furniza solutii compatibile pentru orice nevoi, la cele mai avantajoase preturi.
1
Pe www.etelecom.ro gasiti solutii de inregistrarea apelurilor pentru linii analogice, digitale dar si IP.
Furnizam tehnica necesara, de la cel mai redus grad de complexitate pana la un grad ridicat de complexitate, acestea din urma fiind avantajoase din punct de vedere al conectivitatii si compatibilitatii cu liniile de telefonie digitala si prin internet.
Logging_ATP
Oferim o gama larga de produse, pentru inregistrarea convorbirilor dedicate circuitelor analogice, produsele VoCord si Exceltel fiind o solutie aplicata si cautata din ce in ce mai mult datorita flexibilitatii. Prin simpla conectare la un PC, fie prin cablu USB sau slot PCI poti beneficia de spatiu de stocare practic nelimitat. Avantajele acestei solutii sunt:
P1_11100

 • Controlul volumului
 • Toleranta la zgomot (direct proportional cu, complexitatea solutiei)
 • Detectie identitate apelant
 • Anularea zgomotului de pe fundal (din nou direct proportionala cu, complexitatea solutiei)
 • Monitorizare progress apeluri
 • Compresie semnal voce (metoda eficienta pentru a reduce spatiul de stocare ocupat pentru inregistrari)

Din punct de vedere tehnic, produsele de la Vidicode, reprezinta o solutie completa pentru 4 sau 8 circuite analogice, fiind compatibil cu liniile terestre, gsm gateway si linii de telefonie gazduite.
P1_4173
SipPrint vine cu tehnologie de ultima ora pentru inregistrarea apelurilor existente pe linii de telefonie SIP.
Varianta pentru intreprinderi mici si mijlocii suporta inregistrarea a 15 utilizatori, fiind compatibila cu majoritatea sistemelor telefonice.
P1_12830_mic
Solutia de Call Recording Base Server cu licente pentru 50 utilizatori este net superioara, destinata intreprinderilor mari. Aceasta varianta nu necesita integrare cu un sistem telefonic sau telefoane.
P1_12833_mic
Liderul mondial in acest domeniu, este fara doar si poate, Synway. Synway este specializat in furnizarea solutiilor avansate de procesare media si semnal.
Gama Synway ofera pe parte de circuite analogice posibilitatea de a putea inregistra intre 2 si 24 porturi.
Pentru inregistrare de flux, (T1/E1/J1) Synway ofera pana la 4 porturi de inregistrare pe placa.
Asterisk_FXM32_all

Vrei sa beneficiezi de avantejele unui Rack? Noi te ajutam sa il alegi!


product_228

product_171
Pentru a putea beneficia de o gestiune excelenta a spatiului si totodata, un aspect tehnic deosebit va recomandam achizitia unui rack. Majoritatea echipamentelor de telecomunicatii si retelisticasunt rackabile. Cu astfel de echipamente gestiunea infrastructurii va fi la indemana oricarui om tehnic.
Va propunem cateva criterii pe care sa le aveti in vedere in momentul in care alegi un rack.

NetworkSwitch

1) Intr-un rack cu adancime de 600mm se pot monta echipamnete cu adancime maxima 47cm.
2) Intr-un rack cu adancime de 800mm se pot monta echipamente cu adancime maxima 60cm.
3) Intr-un rack cu adancime de 1000mm se pot monta toate echipamnetele rackabile.
4) Atentie! Sa luati in calcul cand masurati adancimea de gabarit si manerele si/sau sinele de montaj ale celui mai adanc echipament.
5) Pe inaltime se insumeaza inaltimea tuturor echipamentelor, in cm, apoi se imparte la 4.45 si se afla inaltimea ocupata in unitati (U).
6) In cazul echipamentelor nerackabile se opteaza pentru plasarea lor pe rafturi/sertare.

Ai nevoie de o centrala telefonica? Noi o oferim gratis!

Unified_Communicationserf
Nevoia de comunicatii unificate, a devenit din ce in ce mai cautata datorita dezvoltarii rapide a societatii, implicit a dezvoltarii simtului de afaceri in general. Pentru a construi o afacere de succes singurul pilon de rezistenta de care ai nevoie este comunicarea unificata. Comunicarea unificata face referire la integrarea in timp real a serviciilor de voce si date. Gestionarea comunicarii este esentiala pentru a-ti atinge scopul referitor la cifra de afaceri. Aceasta gestionare iti poate oferi in timp cunoasterea propriilor limite si depasirea acestora.
Unified-Communications
Sistemele telefonice, iti asigura aceasta gestiune, de la cel mai rudimentar nivel pana la solutii avansate capabile de sute de apeluri simultane si un numar de ordinul miilor de interioare/agenti.
Impreuna cu noi, ve-ti avea in cel mai scurt timp, o solutie dedicata pentru cerintele dumneavoastra. In cazul in care nu aveti o infrastructura de telefonie si doriti acest lucru, impreuna vom ajunge la cea mai avantajoasa solutie pe termen scurt, mediu sau mare, decizia finala fiind a dumneavoastra. Solutiile aplicate de telefonie au cateva criterii care trebuie obligatoriu indeplinite. Pe baza acestor criterii se pot construi solutii potrivite pentru orice nevoi.
user posibility
Criteriul de baza care sta la conturarea unei solutii de telefonie este tipul trunchiului furnizat de providerul dumneavoastra. In functie de, trunchiul de telefonie (tipul de telefonie utilizat sau dorit de dumneavoastra), fie analogic, digital sau flux; numarul de interioare sau agenti dorit si functiile care le doriti pe centrala telefonica,se poate conturara o solutie. Daca aveti trunchi sau trunchiuri analogice, solutia compatibila este o centrala care sa suporte acest lucru (placa de extensie sau modul de trunchiuri analogice). Aceeasi teorie se aplica si la telefonia digitala sau VOIP (Voice Over IP).
Unele din functiile unei centrale telefonice sunt enumerate mai jos:

 • functii de secretariat
 • mesaje de intampinare
 • inregistrarea apelurilor
 • functii avansate de eficientizare si monitorizare a agentilor
 • utilizarea PC sau laptop pe post de interioare
 • interioare wireless

ns1000(1)
Solutiile avansate de telefonie sunt, solutiile VOIP (Voip Over IP). Din punct de vedere hardware sunt foarte potente, de fapt aceasta fiind si diferenta dintre tipurile de centrale telefonice mentionate, aceasta fiind una construnctiva.
Panasonic NS1000 este un exemplu perfect de astfel de sistem telefonic.

Solutii de comunicatii unificate, la cheie, incepand cu doar 2,5 euro/port/luna

Sistem interfon Wireless – Video Panasonic VL-SWD501UEX

3
Panasonic, introduce un video interfon VL-SWD501UEX care utilizează comunicarea wireless pentru a menține întreaga casă în siguranță. Monitorul aflat la îndemână poate fi ușor transportat, astfel încât să puteți întâmpina vizitatorii de oriunde din casă și sa verificați condițiile în orice locatie doriti . Puteți adăuga , de asemenea, opțional camera senzoriale foto wireless și sub monitoare , astfel nu va fi nevoie de instalații electrice.
1
Specificatiile tehnice ale acestui sistem-interfon sunt urmatoarele:
• sistem wireless
• monitor principal 5’’, 2x zoom şi 21mm grosime
• unghi deschidere camera interfon aproximativ 170o orizontal şi 115o vertical
• inregistrarea pe SD Card
• monitorizare wireless prin senzori de caldura şi miscare
• paging
• structura wireless ce permite un numar maxim de 6 monitoare DECT, 4 camere wireless si 2 repetitoare DECT
2
Acest sistem flexibil vă permite să instalați camerele și monitoarele oriunde doriți. O funcție de înregistrare este de asemenea inclusa , siguranța fiind asigurată chiar în timp ce sunteți departe de casă.
4